Nieuws

(23-01-2013) Omroep Reindonk en InHorst.nl slaan handen ineen

Omroep Reindonk en de initiatiefnemers van nieuwswebsite InHorst.nl gaan intensief samenwerken. Dit hebben beide partijen woensdag besloten. Als onderdeel van de gesloten overeenkomst zullen beide partijen op korte termijn hun websites integreren tot één nieuwe website en zal InHorst.nl verder gaan onder de vleugels van Reindonk.

(01-01-2012) Peelweb lanceert advertentiesysteem

Sinds begin 2012 is het mogelijk om te adverteren op de bij Peelweb aangesloten nieuwswebsites. Op InHelden.nl, InHorst.nl, InVenlo.eu en InVenray.nl kunnen vanaf nu gemakkelijk advertenties worden geplaatst. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om een nieuwsbericht op hun bedrijfspagina te plaatsen.

(30-12-2010) Metamorfose voor nieuwswebsites

De bij Peelweb aangesloten nieuwswebsites hebben vlak voor het begin van 2011 een metamorfose ondergaan. InHelden.nl, InHorst.nl, InVenlo.eu en InVenray.nl zijn op enkele punten onder handen genomen om het gebruikersgemak en de uitstraling van de sites te verbeteren.

Concreet betekent dit dat de websites een nieuw menu aan de bovenkant hebben gekregen, waardoor alle onderdelen van de sites met een klik te bereiken zijn. Daarnaast is het met de dossiers linksboven mogelijkheid om een overzicht van alle berichten met betrekking tot populaire onderwerpen te krijgen. Ook heeft het nieuws dat verenigingen op de website plaatsen nu een prominentere plaats op de voorpagina. Verder hebben de sites een volledig nieuwe lay-out en elk hun eigen logo gekregen.

Het ontwerp voor de nieuwe versies van de sites is gemaakt door internetbureau Forwart uit Horst. De technische realisatie van de site is in eigen beheer verricht.

(20-10-2009) Peelweb introduceert VerenigingenGids.nl & AlleBedrijven.eu

Na een succesvolle lancering van Verenigingen.InHorst.nl is het nu voor alle verenigingen en stichtingen in Nederland mogelijk om een gratis pagina op internet te onderhouden. Hiermee kunnen verenigingen en stichtingen hun nieuws gratis op VerenigingenGids.nl en andere Peelweb-sites plaatsen. Op AlleBedrijven.eu is het net als op VerenigingenGids.nl mogelijk om respectievelijk bedrijven en verenigingen te zoeken.

(18-07-2009) Peelweb introduceert verenigingsmail

Na een succesvolle lancering van verenigingssite; Verenigingen.InHorst.nl, zijn de mogelijkheden voor de verenigingen verder uitgebreid. Verenigingen en stichtingen hebben vanaf nu de mogelijkheid om hun leden ook per mail op de hoogte te houden van hun laatste nieuws en andere verenigingsgerelateerde zaken.

(04-07-2009) Leon Litjens lanceert nieuwe verenigingswebsite

Webmaster Bas Kleuskens (l) en wethouder Leon Litjens.Zaterdag 4 juli is Verenigingen.InHorst.nl gelanceerd door wethouder Leon Litjens, de meest digitaal ingestelde bestuurder van Horst aan de Maas. Verenigingen en stichtingen in de nieuwe gemeente Horst aan de Maas hebben vanaf nu de mogelijkheid om op elk moment van de dag hun nieuws en foto’s te plaatsen op InHorst.nl; de grootste nieuws en informatiesite van Horst aan de Maas.

Tot op heden was het op de verenigingenpagina’s van InHorst.nl alleen mogelijk om contactgegevens van verenigingen te achterhalen. Vanaf nu is het voor bezoekers ook mogelijk om zelf foto’s bij de verenigingen te plaatsen en te bekijken. Daarnaast hebben de verenigingen en stichtingen nu zelf de mogelijkheid om hun gegevens bij te werken en hun nieuws op InHorst.nl te plaatsen. Dit kunnen zij doen door een account aan te maken op Peelweb.nl.

InHorst.nl bestaat inmiddels al weer bijna drie jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende internetsite op het gebied van lokaalnieuws. Naast dat op InHorst.nl 24 uur per dag het laatste nieuws over Horst aan de Maas te vinden is, hebben de makers gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo was het onafhankelijke InHorst.nl een van de eerste lokale nieuwssites met een eigen mobiele site en geeft het als een van de enige sites bezoekers de mogelijkheid om zelf foto’s te plaatsen bij nieuwsberichten.

Foto: Jos Derks